Houtkachels

voor iedere smaak een passend model
Bij de aanschaf van een houtkachel is de capaciteit van groot belang. Deze moet zeker niet te groot zijn. Een te grote kachel geeft al snel te veel warmte af waardoor u het vuur moet temperen (verminderen van luchttoevoer). Hierdoor ontstaat onvolledige verbranding en luchtverontreiniging waardoor uw kachel en rookkanaal sneller gaan vervuilen. Op basis van uw woning (afmetingen van de ruimte) geven wij u graag advies over de voor uw woning geschikte modellen.



Houtkachels: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een houtkachel is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met vuur te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle houtkachels die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen.

Houtkachels: van modern tot klassiek, van design tot eenvoudig

Tegenwoordig zijn er tal van houtkachels te krijgen. De ontwikkeling op het gebied van ontwerp is razendsnel gegaan. Hierdoor is er voor vrijwel elke woonsituatie wel een passend model te vinden. In onze showroom treft u een grote diversiteit aan houtkachels. Bent u benieuwd naar de verschillende houtkachels en de mogelijkheden in uw woning? Kom dan eens langs en wij adviseren u graag.

Klantenreactie

Fam de Wit IJsselstein
“Oorspronkelijk hadden we een mat zwarte houtkachel voor ogen, maar uiteindelijk zijn we voor de prachtige wit emaille houtkachel met wit emaille pijp gegaan. We zijn reuze tevreden met de vakkundige installatie”


Direct een offerteRoute naar de showroom