Draaibare houtkachels

het vuur altijd in uw richting
Rustig van het vuur genieten terwijl u in de (woon)keuken aan het dineren bent? Een moment later plaatsnemen in de woonkamer en toch nog kunnen genieten van hetzelfde vlammenspel? Steeds meer consumenten zijn op zoek naar een kachel die draaibaar is zodat deze naar wens in de juiste richting te draaien is. Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die deze, zogeheten draaikachels, aanbieden. In onze showroom hebben we een paar modellen opgesteld staan.Houtkachels: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een houtkachel is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met vuur te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle houtkachels die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen.

Draaibare houtkachel en constructie


De plaatsing van een draaibare houtkachel vergt expertise en kennis van het merk en de materialen. Als één van de eerste detailhandelaars in Nederland zijn wij destijds gestart met dit unieke product. Inmiddels hebben wij tal van modellen mogen installeren en kunt u bij de firma G.B. van Echtelt rekenen op een prachtig stuk vakmanschap.


Klantenreactie

Fam de Weerd Driebergen
“Doordat wij een diepe, maar vrij smalle woonkamer hebben is de keuze voor deze prachtige draaibare houtkachel Stor van Harrie Leenders een mooie oplossing. Tijdens het tafelen draaien we de kachel naar ons toe en gaan we op de bank zitten wordt de houtkachel net zo makkelijk naar het zitgedeelte geplaatst”.


Direct een offerteRoute naar de showroom