Gaskachels

gebruikersgemak gecombineerd met prachtig design
Is uw keuze gevallen op een gaskachel dan kiest u voor rendement, gebruikersgemak en prachtig design. Veel gaskachels zijn te verkrijgen in prachtige designs, allerlei stijlen, maten en kleuren. Wij hebben gaskachels van alle topmerken in diverse stijlen. Van strak tot klassiek, van design tot romantisch. De meeste gaskachels zijn eenvoudig te bedienen en hierdoor functioneel in gebruik. Zo kunt u optimaal genieten van uw gaskachel.De gaskachel: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een gaskachel is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met gas te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle gaskachels die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen. Tevens zijn wij erkend gasfitter en volgen al onze monteurs regelmatig trainingen, zodat wij op de hoogte zijn van de nieuwste eisen en ontwikkelingen. De plaatsing van uw gaskachel is bij ons daarom in goede handen.

De gaskachel: hangend of vrijstaand


Bent u op zoek naar een vrijstaande of hangende gaskachel, kom dan vooral naar onze showroom. Wij denken graag met u mee en kunnen u adviseren over welke kachel het beste bij uw woonsituatie past. Zo weet u dat u dé kachel in huis haalt waar u nog jaren van gaat genieten.


Direct een offerteRoute naar de showroom