Maatwerk (open)gashaarden

Van openhaard naar open gashaard

Heeft u ook een mooie openhaard met of zonder schouw? En gebruikt u deze bijvoorbeeld niet vanwege de bijkomende rommel en gesleep met hout? Dan is het omzetten van uw openhaard, naar een gashaard wellicht de juiste keuze voor u. U kiest dan voortaan voor gemak om uw sfeerverhogende haard met een afstandsbediening aan te kunnen zetten zodat u meteen kunt genieten.


Uw open gashaard: de mogelijkheden

Wanneer uw huidige vuurkorf en aslade nog in goede staat zijn, kunnen wij in onze eigen smederij bekijken of wij, met gebruik van uw eigen vuurkorf en aslade, een gashaard kunnen maken. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en wij laten u in onze eigen smederij graag de mogelijkheden zien.

Het is daarnaast ook mogelijk om een branderunit met mooie houtblokken aan te schaffen. Dit geheel kan in een bestaande openhaard geplaatst worden. De branderunit is ook met een rek en aslade dit om het effect van een houthaard zo natuurgetrouw als mogelijk na te bootsen.

Erkend gasfitter

De firma G.B. van Echtelt en Zoon is erkend gasfitter. Wij kunnen het omzetten van uw openhaard tot gashaard, de installatie en aanleg van gasleidingen in z’n geheel voor uw verzorgen. Wel zo gemakkelijk; alles in één hand.

 

Wij nodigen u graag uit om in onze showroom de mogelijkheden met u te bespreken.

Direct een offerteRoute naar de showroom