Buitenhaarden en houthokken

Heerlijk vertoeven ook na zonsondergang

Wat is er nou lekkerder dan ’s avonds nog heerlijk in uw tuin of op uw terras na te genieten lang nadat de zon is onder gegaan. Haal de warmte naar u toe en kies voor één van de vele buitenhaarden.

Direct een offerteRoute naar de showroom

Deze buitenhaard is zeer uniek vanwege de 4-ruiten. Optimaal zicht op het vuur en een behaaglijke warmte. U kunt er ook voor kiezen de haard met 3-zijden ruit te nemen.

Buitenhaard van Harrie Leenders.

Met zijn 10 kg. is de Fältovn de perfecte reispartner. Hij is gemakkelijk te vervoeren en biedt overal warmte en comfort én de mogelijkheid om mee te koken. Of het nu op een camping is of in de vrije natuur, buiten of in een tipitent. Fältovn kost €550,- inclusief drie pijpen en zijrekje. U kunt hier ook nog een leuke draagtas bij kopen.

Buitenhaard van Harrie Leenders

Buitenhaard van Reny

De TKC is een tuinkachel die de warmte en sfeer van een kampvuur creëert, gecombineerd met de voordelen van een gesloten verbranding. Dit verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement. Zo kunt u met de RENY TKC vuurtje stoken zonder dat uw omgeving er last van heeft. De tuinkachel wordt standaard geleverd inclusief 2 meter rookkanaal en een regelklep. Met deze regelklep kunt u het verbrandingsproces eenvoudig en precies regelen. Net als bij een echt kampvuur heeft u bij deze tuinkachel de keuze om aan alle zijden zicht op het sfeervolle vlammenspel te behouden. Daarnaast is het mogelijk om de glaspanelen te wisselen voor dichte panelen, zodat de tuinkachel ook tegen een muur, in een hoek of als doorkijk toegepast kan worden. Met het optionele verrijdbare plateau is de tuinkachel tevens eenvoudig te verplaatsen. Altijd en overal inzetbaar, juist daar waar het nodig is. In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak jachtig leven is er steeds meer behoefte aan een centrale plaats waar men samenkomt om zich te ontspannen. Zodra de tuinkachel brandt, is het tijd om te genieten.

 

Zeer robuuste constructie.

De tuinkachel is opgebouwd uit Cor-Ten staal. Dit zorgt voor een bijzonder, uniek, warm en continu veranderend effect op de tuinkachel. In een afwisselend droge en natte omgeving vormt zich de zogenaamde ‘Patina laag’, een dichte oppervlaktelaag met een opvallend fraai roestbruin uiterlijk. Hierdoor is Cor-Ten staal zonder verdere corrosiebescherming buiten te gebruiken.De tuinkachel is zo ontworpen dat er een luchtstroom vlak langs de ruit wordt gecreëerd. Zo ontstaat daar een optimale verbranding, waardoor de ruit niet beroet maar uitzonderlijk schoon blijft en u kunt blijven genieten van het sfeervolle vlammenspel.

 

Het Schoon Glas Injectie systeem (SGI-systeem).

Met het oog op het milieu is verwarmen met hout een bewuste, goede keuze. Als hout op een correcte, optimale wijze wordt verbrand, belast dit de natuur niet meer dan wanneer een boom op een natuurlijke wijze zou afsterven. Tijdens de verbranding van hout komt dezelfde hoeveelheid CO₂ vrij die het als boom uit de lucht heeft gehaald, een kringloop in evenwicht met de natuur, die dus niet bijdraagt aan het broeikaseffect.

 

Dé buitenhaard van 2015! Reny!